1. Inleiding marketing

Het boek “Inleiding marketing” van Stefan Renkema biedt een toegankelijke introductie in het vakgebied marketing.

Het boek behandelt de belangrijkste concepten en theoretische kaders van marketing, zoals de marketingmix, marktonderzoek, consumentengedrag en marketingstrategieën. Het is bedoeld voor studenten in het hoger onderwijs en professionals die hun kennis over marketing willen bijspijkeren.

Releasedatum: 13 augustus 2015

2. Marketing

“Inleiding marketing, een inleiding in een dynamisch vakgebied” van Stefan Renkema is een leerboek dat een uitgebreide introductie geeft in het vakgebied marketing. Het behandelt onderwerpen als consumentengedrag, marktonderzoek, productontwikkeling, prijsstrategieën, distributiekanalen en communicatie.

Het boek is gericht op studenten in het hoger onderwijs en is bedoeld om hen een stevige basis te geven in de principes en praktijken van marketing.

Releasedatum: 15 april 2011

Marketing
Bekijk boek
bol.com (€8,45)

3. Inleiding Sales

Het boek “Inleiding Sales” (9789024424849) van Stefan Renkema biedt een inleiding in het vakgebied van sales.

Het boek behandelt onderwerpen als verkoopstrategieën, klantgerichtheid, sales management en het verkoopproces. Daarnaast bevat het praktische tips en oefeningen voor de ontwikkeling van verkoopvaardigheden.

Releasedatum: 3 april 2019

4. Inleiding Sales 2e druk

Deze nieuwe editie is uitgebreid met digitale onderdelen die het voor docenten en studenten nog eenvoudiger maakt om gespreksvaardigheden te trainen en te toetsen.

Studenten krijgen bij aanschaf: het boek, toegang tot de online trainingen van TrainTool en toegang tot de bijbehorende website met het online boek, oefeningen en video’s. Docenten ontvangen een geactualiseerde lessenreeks.

Releasedatum: 14 september 2020

5. Inleiding Sales 3e druk

Deze derde druk is volledig geactualiseerd en gaat uitgebreid in op de invloed van digitalisering en verduurzaming op het vakgebied b2b-sales.

In deze editie is daarom veel aandacht voor thema’s als meervoudige waardecreatie, innovatie en de rol van data en technologie in de verschillende fases van de salesfunnel. Op de bijbehorende online leeromgeving vind je video’s en kennistoetsen.

Releasedatum: 21 februari 2023

6. Handboek commerciële vaardigheden

Het Handboek Commerciële Vaardigheden van Stefan Renkema is een praktische gids voor iedereen die betrokken is bij sales en marketing.

Het boek biedt een brede introductie van het vakgebied en richt zich op het ontwikkelen van commerciële vaardigheden, zoals klantgerichtheid, presenteren, onderhandelen en netwerken. Het bevat veel voorbeelden en oefeningen om de lezer te helpen de besproken vaardigheden in de praktijk te brengen. Het boek is geschikt voor zowel beginners als ervaren sales- en marketingprofessionals.

Releasedatum: 16 maart 2020

Meer over Stefan Renkema

Stefan Renkema is Sales & Marketing docent aan de HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen). Daarnaast is hij oprichter en eigenaar van Tafelgasten.com (brengt experts en expertise zoekers online & live bij elkaar aan tafel) en Business Sales Academy (praktische sales opleidingen).