Deze top 5 boeken bieden inzichten voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Van financiële onafhankelijkheid tot het verbeteren van sociale vaardigheden. Dit zijn boeken met praktische tips en strategieën voor het bereiken van persoonlijke doelen en het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Wat zijn de beste boeken voor mannelijke ondernemers?

5. Man op z’n allerbest

In “Man op z’n allerbest – Kledingadvies van ‘de stijlpastoor des vaderlands'”, geeft modejournalist en stijladviseur Arno Kantelberg praktische tips en adviezen voor mannen over kleding en stijl. Aan de hand van verschillende situaties, zoals zakelijke afspraken, bruiloften en vakanties, laat hij zien hoe mannen er altijd goed uit kunnen zien en zich zelfverzekerd kunnen voelen.

Het boek is rijkelijk geïllustreerd met foto’s en voorbeelden van stijlvolle mannen.

Releasedatum: 19 november 202

4. Hoe hoort het eigenlijk

Het boek “Hoe hoort het eigenlijk?” van Reinildis van Ditzhuyzen is een praktische gids over etiquette en omgangsvormen in Nederland. Het boek gaat in op de geschiedenis van etiquette en de regels en gebruiken die in onze moderne maatschappij gelden, en biedt praktische tips voor situaties als tafelmanieren, correspondentie en kledingvoorschriften.

Van Ditzhuyzen beschrijft de regels en gebruiken op een humoristische en toegankelijke manier en geeft de lezer inzicht in de betekenis en het belang van goede omgangsvormen.

Releasedatum: 10 augustus 2022

3. Total recall

In zijn autobiografie Total Recall vertelt Arnold Schwarzenegger over zijn leven en carrière als bodybuilder, acteur en politicus. Hij beschrijft zijn jeugd in Oostenrijk, zijn opkomst als bodybuilder en het winnen van Mr. Universe en Mr. Olympia-titels, zijn verhuizing naar Hollywood en zijn succesvolle filmcarrière, evenals zijn tijd als gouverneur van Californië.

Schwarzenegger deelt openlijk zijn persoonlijke en professionele triomfen en uitdagingen, waaronder zijn relatie met Maria Shriver en de schandalen die zijn politieke carrière beëindigden.

Releasedatum: 7 januari 2011

Total recall
Bekijk boek
bol.com (€89,95)

2. De Rijkste Man van Babylon

Het boek De Rijkste Man van Babylon van George S. Clason is een klassieker op het gebied van persoonlijke financiën. Het verhaal speelt zich af in het oude Babylon en volgt de levens van een aantal personages die financieel onwetend zijn en worstelen met schulden.

Door advies van de rijkste man van Babylon leren ze de basisprincipes van geld verdienen, sparen en investeren. De lessen die in het boek worden geleerd, zijn tijdloos en relevant voor iedereen die zijn financiële situatie wil verbeteren.

Releasedatum: 3 februari 2020

1. Nu of nooit

Het boek “Nu of nooit” van Dai Carter gaat over het stellen van doelen en het volgen van je dromen. Het boek bevat praktische adviezen en strategieën om je leven te veranderen en je dromen na te jagen.

Het benadrukt het belang van een positieve mindset en het omgaan met obstakels op weg naar succes.

Releasedatum: 31 januari 2022

Nu of nooit
Bekijk boek
bol.com (€22,50)