1. Dansen in de hemel

“Dansen in de hemel” van Michael Pilarczyk gaat over de liefdesgeschiedenis van twee jonge mensen, Robin en Louise, die elkaar na jaren weer ontmoeten en herinneringen ophalen aan hun jeugdliefde.

Het boek behandelt thema’s als liefde, verlies, loslaten en vergeving en is gebaseerd op waargebeurde feiten uit het leven van de schrijver.

Releasedatum: 24 mei 2014

2. Think & Grow Rich

Het boek “Think and Grow Rich” van Michael Pilarczyk is een Nederlandstalige vertaling van het beroemde boek van Napoleon Hill uit 1937.

Het boek biedt een stapsgewijze methode om rijkdom en succes te bereiken, gebaseerd op interviews met succesvolle ondernemers en zakenmensen uit die tijd. Het boek richt zich op het belang van gedachtekracht, zelfdiscipline en vastberadenheid om persoonlijke en financiële doelen te bereiken.

Releasedatum: 28 september 2022

3. Master Your Mindset

Het boek “Master Your Mindset” van Michael Pilarczyk gaat over het bereiken van succes en geluk door middel van persoonlijke ontwikkeling en het veranderen van je denkwijze. Pilarczyk legt uit hoe je je mindset kunt veranderen en hoe je belemmerende overtuigingen kunt loslaten om je dromen te verwezenlijken.

Het boek bevat praktische tips en oefeningen om je te helpen je doelen te bereiken en je leven te transformeren.

Releasedatum: 26 november 2020

4. Je Bent Zoals Je Denkt

Het boek “Je Bent Zoals Je Denkt” van Michael Pilarczyk gaat over persoonlijke ontwikkeling en het veranderen van je mindset om meer succes en geluk in je leven te bereiken.

Dit mindset boek biedt praktische tips en tools om belemmerende overtuigingen los te laten en een positieve denkwijze te ontwikkelen. Het doel van het boek is om lezers te inspireren om hun volledige potentieel te benutten en hun dromen waar te maken.

Releasedatum: 17 juli 2021

Meer over Michael Pilarczyk

Michael Pilarczyk is expert op het gebied van mindset, meditatie en persoonlijk succes. Hij is host van de podcast Leef Je Mooiste Leven en eigenaar van de Mastermind Academy.