1. Focus AAN/UIT

Het boek “Focus AAN/UIT” van Mark Tigchelaar gaat over hoe je je concentratie kunt verbeteren en productiever kunt worden door je hersenen te trainen en de juiste gewoontes te ontwikkelen.

Het boek geeft inzicht in hoe onze hersenen werken en hoe we ze kunnen sturen om onze aandacht beter te kunnen richten en vasthouden. Het bevat praktische tips en oefeningen om te leren focussen, afleiding te verminderen en efficiënter te werken.

Releasedatum: 8 april 2019

Focus AAN/UIT
Bekijk boek
bol.com (€21,99)

2. Lezen, weten en niet vergeten

Het boek “Lezen, weten en niet vergeten” van Mark Tigchelaar gaat over hoe je effectiever kunt lezen en informatie beter kunt onthouden. De auteur biedt praktische tips en technieken om sneller te lezen, informatie beter te begrijpen en te onthouden, en afleidingen te vermijden tijdens het lezen.

Het boek is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en is bedoeld voor iedereen die zijn of haar lees- en geheugencapaciteit wil verbeteren.

Releasedatum: 4 mei 2017

3. Focus bites

Het boek “Focus bites” van Mark Tigchelaar is een praktische gids die helpt om je aandacht en concentratie te verbeteren in kleine, hapklare stappen.

Het boek bevat 99 korte hoofdstukken die elk een techniek of strategie bevatten om je focus te versterken. De focus bites zijn onderverdeeld in vier categorieën: aandacht, afleiding, energie en ontspanning. Door deze tips toe te passen, kun je beter omgaan met afleidingen en meer gedaan krijgen in minder tijd.

Releasedatum: 25 augustus 2022

Focus bites
Bekijk boek
bol.com (€9,99)

4. Haal meer uit je hersenen

Het boek “Haal meer uit je hersenen” van Mark Tigchelaar gaat over hoe je effectiever kunt leren en werken door gebruik te maken van de capaciteit van je hersenen.

Het boek biedt praktische tips en technieken om beter te kunnen onthouden, concentreren en plannen. Het richt zich op het verbeteren van vaardigheden zoals geheugen, aandacht en creativiteit om zo succesvoller te worden op school, op het werk en in het dagelijks leven. Het boek is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en biedt concrete handvatten om deze inzichten in de praktijk te brengen.

Releasedatum: 30 juni 2014

Meer over Mark Tigchelaar

Mark Tigchelaar is auteur en spreker. Daarnaast is hij expert op het gebied van focus, stress en het brein. Hij begeleidt ondernemers en topsporters om hun prestaties te verbeteren. Dit doet hij vanuit zijn Focus Academy.